project information

projectBosch Canteen 
LocationJucu 
Year2014 
Categoryindustrial 
Size1550 sqm 
Statusbuilt 

project description

The major challenge was to achieve an internal and external environment of the canteen, close to the industrial buildings, offering the same quality invested by Bosch Group in Germany and worldwide. The solution offered by the project was the construction of large transparent parasols consoles, rigorously modulated, based on the apparent and exterior steel structure, clearly expressed. The interior is versatile, amplified by large openings. Color accents complete the surroundings of the building. The combination of warm floors, contemporary furniture, ceilings, lighting and air tempering accessories, with an industrial aspect, achieve a specific balance of the environment.

photo: Alexandra Bendea