project information

projectBosch Canteen 
LocationJucu 
Year2014 
Categoryinterior design 
Size1550 sqm 
Statusbuilt 

project description

 The challenge was to achieve an inner and outer atmosphere of the canteen, in the proximity of the building, the same quality offered by the Bosch Group in its investments in Germany and worldwide. The solution offered by this project consists in a building with large transparent console parasols, rigorously modulated and based on a metallic structure and an exterior appearance, explicitly expressed. The interior is versatile, boosted by large openings. The combination of warm floors, contemporary furniture, ceilings, lighting accessories and air tempering with industrial aspect, achieve a specific balance of the ambience.

 

 

photo: arh. Alexandra Bendea