Filozofia noastra

  1. Proiectam. Asta inseamna ca trebuie sa descoperim solutii care satisfac cererile clientilor nostri. Dezvoltam proiectele impreuna cu clientii. Drumul pana la o noua cladirea e deseori dificil, dar calatorim impreuna de la prima pana in ultima zi.
  2. Integram. Proiectarea, arhitectura, ingineria si managementul se intrepatrund in toate proiectele. Pentru a ajunge la calitate, toate trebuie sa faca parte dintr-o abordarea holistica si echilibrata.
  3. Modelam. Calculatoarele sunt uneltele noastre precise. Tolerantele si erorile apartin realitatii, noi le reducem nepermitandu-le sa se strecoare in proiectul virtual. Virtualul este viitorul intr-un permanent dialog cu ceea ce o sa devina. BIM este modalitatea prin care ne dezvoltam proiectele.
  4. Contextualizam. Conditiile particulare ale fiecarui sit in parte sunt importante si duc la solutii specifice. De multe ori, ceea ce descoperim la fata locului este determinant pentru ceea ce va deveni proiectul.
  5. Intelegem arhitectura. Arhitectura este rezultatul dorintelor, gandirii si construirii. Are atat caracteristici materiale cat si imateriale ca: valoarea, eficienta, satisfactia, costul, profitul sau performanta. Clientii nostri au nevoie de arhitectura de calitate.
  6. Ne adaptam. Evaluarea permanenta a cursului proiectului duce la adaptarea lui in functie de prioritatile aparute. Asta inseamna ca suntem intotdeauna deschisi si niciodata nu consideram un proiect inghetat, rezolvat. Ne adaptam pentru a realiza proiecte fezabile si de calitate.
  7. Revizuim. A proiecta inseamna a reusi sa organizezi modificari si sa revizuiesti permanent desene, modele 3D sau tabele. A revizui nu inseamna a corecta ci a evolua.
  8. Comunicam. Comunicarea continua cu clientii, autoritatile, producatorii si furnizorii este fundamentala. Lipsa comunicarii in constructii duce la pierderea unor importante sume de bani.
  9. Inovam. Nu exista progres fara inovare. in design creativitatea si inovarea sunt mijloace. Cel mai recent proiect trebuie sa fie mai bun decat cel anterior.
  10. Livram. A proiecta inseamna a livra rezultatul asteptat la momentul potrivit. Un proiect este o serie de livrari.