Apel catre artisti: Signalistica Salii Multifunctionale de Sport

UPDATE: Deadlineul de inscriere s-a amanat pentru luni 28 iulie 2014.

Zilele acestea, noi impreuna cu CON-A, lucram intensiv la signalistica Salii Multifunctionale de Sport din Cluj si cautam tineri artisti grafici (elevi, studenti, amatori) dornici sa ajute CON-A la realizarea semnelor de directionare intr-o maniera creativa si necostisitoare.

Lucrul va consta in colaborarea cu firma CON-A in vederea executiei stencilurilor, graffitiurilor sau a oricarei alte tehnici pentru semnalizarea circulatiilor, holului principal, intrarilor si incaperilor din cladire si in colaborarea cu arhitectii de la Dico si Tiganas pentru o eventuala optimizare a design-ului. Aceasta grafica va popula spatiile publice ale interiorului cladirii asa cum street art-ul populeaza spatiul public al orasului.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail cu numele, varsta, scoala/profesia/domeniul de interes si numarul de telefon la office@dicositiganas.ro pana in data de 25 iulie 2014 aratandu-va disponibilitatea sa lucrati pe santier in urmatoarele saptamani. Lista celor selectati va fi facuta publica pe site-ul nostru in 29 iulie 2014.

Desi aceasta munca va fi in mare parte voluntara, toate materialele de care aveti nevoie vor fi disponibile pe santier iar fiecare artist isi va putea semna lucrarea!

Va multumim!